Nafta Lendava dijeli još osamnaest otkaza

Bez autora
Aug 16 2011

Skupina (Grupa) Nafta, čiji je 100-postotni vlasnik Republika Slovenija, ostvarila je najave o otpuštanju radnika. Nafta je najavila opsežnu reorganizaciju zbog loših poslovnih rezultata kćerinskog društva Petrochem, čiji je gubitak samo prošle godine iznosio 9,7 milijuna eura. Društvo je od prosinca otpustilo osamnaest zaposlenika, a isti će broj osoba ostati bez posla nakon dovršenih postupaka. Zbog nedostatka posla radnici se šalju i na čekanje. Petrochem zapošljava 153, a Skupina Nafta 423 osobe. Podsjetimo, društvo na rubu propasti prošle je godine spasila država dokapitalizacijom od 10 milijuna eura.

Nafta Lendava dijeli još osamnaest otkazaSkupina (Grupa) Nafta, čiji je 100-postotni vlasnik Republika Slovenija, ostvarila je najave o otpuštanju radnika, izvještava Delo. Nafta je najavila opsežnu reorganizaciju zbog loših poslovnih rezultata kćerinskog društva Petrochem, čiji je gubitak samo prošle godine iznosio 9,7 milijuna eura.

Društvo je od prosinca otpustilo osamnaest zaposlenika, a isti će broj osoba ostati bez posla nakon dovršenih postupaka. Zbog nedostatka posla radnici se šalju i na čekanje. Petrochem zapošljava 153, a Skupina Nafta 423 osobe. Podsjetimo, društvo na rubu propasti prošle je godine spasila država dokapitalizacijom od 10 milijuna eura.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik